Rólunk

/
Rólunk

FABRIKME

A FABRIKME-t budapesti design stúdiónk egyfajta szerelemprojektként alapította hosszas tervezés után 2018 őszén. 

Célunk olyan lakástextilek, méteráruk tervezése és megalkotása, amik méltó helyet foglalhatnak a modern otthonokban és karakteres kiegészítőként dominálnak is.

Minden textilünk egyedi mintavilággal és saját személyiséggel rendelkezik – mindemellett fontosnak tartottuk, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Kellően vastag, izgalmas tapintású bútortextilekkel foglalkozunk, a lakásdekoron kívül pedig 2019 tavaszára már a táskák és egyéb kiegészítők felé is nyitottunk.

Esetünkben nem csak az értékesítés, de a tervezés és a kivitelezés is hazánkban zajlik, ezzel támogatva és népszerűsítve a helyi értékeket. Így egy márkában egyesítjük a tudatos vásárlást, az egységes dizájnt és a kifinomult stílusérzéket. 

Hol találkozhatsz termékeinkkel?

Budapesti helyek, ahol megtapogathatod  termékeinket:

A Yogasecrets studióban szintén megtapogathatjátok termékeinket egy szuper jógaóra után.  Cím: Budapest, Beregszász tér 13, 1118

Hol olvashatsz rólunk?

Karácsony előtti cikk rólunk, az Otthonok és kertek magazin oldalán:
https://www.otthonokeskertek.hu/cikk/lakberendezes/magyart-a-kanapera

Sokan próbálnak márkát építeni – mi az alábbi tanulmányunkban elmondjuk, mi volt a motiváció, hogyan jutottunk arra a döntésre, hogy saját termékeket tervezzünk és webshopot üzemeltessünk.

http://whitewaterkraft.com/fabrikme

Szerencsére Magyarországon is divatba jött a lakberendezési kiegészítők fontossága, hiszen egy otthon, vállalkozás akkor válik stílusossá, ha figyelnek minden részletére.

A FabrikMe tulajdonosváltáson ment át, ami úgy tűnik, nagyon jót tett a cégnek. Mitykó Tibor teljesen újragondolta nem csak a marketingtervet, de az üzleti modellt is, ráadásul a meglévő kínálatot új kollekcióval bővítette, így nem csak a hétköznapi vásárlói igényeknek igyekeznek megfelelni, de vállalkozások, cégek megrendelését is szívesen fogadják.

 

http://www.csajokmagazin.hu/cikkek/divat/brand-epitessel-uj-kollekcioval-nyitott-a-piacra-a-fabrikme

 

https://www.otthonokeskertek.hu/cikk/szakmai/brand-epitessel-uj-kollekcioval-nyitott-a-piacra-a-fabrikme

Indítsa el a gépelést, és a kereséshez nyomja meg az Entert

Bevásárló kosár

Nincsenek termékek a kosárban.